Pojdi na glavo Pojdi na vsebino general.skip_to_footer

Kolesarjenje Grof

Zapeljite se med zelenimi hmeljišči in razvejanimi gozdnimi potmi, po kolovozih in makadamskih poteh ali naberite kilometre po cestah, ki so speljane mimo najlepših kotičkov doline, številnih naravnih in kulturnih znamenitosti, prijaznih domačinov ter čudovitih zelenih razgledov.

Kolesarjenje Grof

Savinjska dolina je pravi biser za ljubitelje kolesarjenja

Če ste aktivna družina, ki rada svoj skupni čas preživlja na kolesu, rekreativni kolesar različnih sposobnosti, ki išče nove izzive v cestnem ali gorskem kolesarjenju ali zelo resni kolesar, ki se pripravlja na novi kolesarski maraton in želi svoj vsakodnevni kolesarski trening po raznolikem terenu dopolniti s popolno kolesarsko storitvijo – bomo pri Grofu odlično poskrbeli za vas. Imamo pripravljene ture, primerne za starejše ali mlajše, bolj ali manj pripravljene, gorske ali cestne kolesarje.

Pri HOTEL GROF 4* (Specializiran kolesarski hotel) - GOSTIŠČE GROF 3* - AGENCIJA GROF CYCLING najdete vse kar potrebujete za uresničitev vaših kolesarskih sanj nudij vam Grof Cycling / Vodene ture / Cestno, gravel, gorsko kolesarjenje po Savinjski dolini in HELI BIKE.